f t g m
  • Planinarski dom Pogorelica

  • Planinarski dom Pogorelica

  • Planinarsko društvo Pogorelica

  • Planinarsko društvo Pogorelica

  • Planinarsko društvo Pogorelica

Copyright 2024 - Custom text here

POZIV NA DANE POGORELICE 6. i 7.6.2020.

ODLAZAK PJEŠKE na Pogorelicu:

Okupljanje je u subotu 6.6.2020. na parkingu ispod Općine u centru Kiseljaka u 8,30 sati. Odatle se kreće pješke oko 9 sati ka Pogorelici. Težu planinarsku opremu će prevući logistika do Pogorelice. Planirana tura traje oko 8 sati.

 

ODLAZAK AUTOMOBILOM na Pogorelicu:

Svaki učesnik može individualno doći automobilom iz pravca Fojnice preko Bakovića do sela Dusine ili pravca Kreševa preko Crničkog Kamenika do sela Dusine. Od Dusine vodi dobar makadamski put do doma na Pogorelici u dužini oko 5 km. Također, može se doći automobilom do Dusine, a odatle do doma na Pogorelici ima oko 1,5 sat pješačenja markiranom stazom.

 

SPAVANJE na Pogorelici:

Mjesta za spavanje u planinarskom domu ima za oko 50 osoba. Ostali mogu spavati kod doma u vlastitom šatoru ili u lovačkom domu koji je udaljen oko 500 m od planinarskog doma.

 

PLANIRANE AKTIVNOSTI na Pogorelici:

U subotu uvečer je planinarsko sijelo.

U nedjelju prije podne se organiziraju usponi na vrh Zeca (1700 nmv) i Pogorelice (1440 mnv). Oko 14 sati je zajednički besplatni ručak (nešto sa kazna).

 

POVRATAK sa Pogorelice:

Povratak sa Pogorelice je individualan.

 

 

VAŽNO: Ukoliko bude na snazi zabrana održavanja većih skupova zbog pandemije Corona virusa, manifestacija se neće održati!

 

Za informacije na raspolaganju stoje:

Tajnik Franjo Kristić tel: 030 877 173         Domar Zlatko Iviš – Zeba 063 337 700

Search